Löydät meidät myös SoMesta

Palkanlaskenta Tampere

Ulkoista palkanlaskenta ammattilaisille – SV-Talouspalvelut hoitaa lukuisten yritysten palkanlaskentaa ammattitaidolla. Ulkoistamalla yrityksesi palkanlaskennan meille, voit luottaa asiantuntijuuteen, toimintavarmuuteen ja tietosuojaan. Palkanlaskenta sujuu moitteettomasti ja keskeytyksettä, eikä sinun tarvitse huolehtia loma-aikojen ja sairastapausten sijaisuuksien järjestämisestä. Säilytämme huolella kaikki palkanlaskentaan liittyvät asiakirjat ja kuitit, jotka löytyvät järjestyksessä järjestelmistä esimerkiksi verotusta varten. 

Kaikki oikein ja täsmällisesti

SV-Talouspalveluista saat asiantuntemusta kaikkeen palkanlaskentaan eli oikea palkka oikeaan aikaan. Käytätkö yrityksessäsi kuukausityöläisten lisäksi tunti- tai urakkapalkattua työväkeä? Sekoittavatko palkanlaskentaa matkakulut ja ulkomaantyöskentely? Onko arkistointi monimutkaista ja aikaa vievää? Nämä ja monta muuta palkanlaskentaan liittyvää ongelmaa ratkaisee SV-Talouspalvelut. Paneudu rauhassa yrityksen johtoon ja omaan asiantuntija-osaamiseesi ja jätä palkanlaskenta huoleksemme. Hoidamme oikean palkan oikeaan aikaan työntekijöillesi. 

Sähköinen palkanlaskenta tuo ajansäästöä

Kysy meiltä myös sähköisestä palkanlaskennasta. Palkanlaskenta voidaan hoitaa sähköisesti siten, että työntekijälle ei enää lähetetä paperista palkkalaskelmaa kotiin, vaan hän voi itse käy katsomassa omat palkkatietonsa henkilökohtaisilla tunnuksilla Internetistä. Myös matka- ja kululaskut on työntekijän itsensä mahdollista laatia suoraan järjestelmään. Kun välikädet ja käsittelykulut ja -aika jää pois, hoituvat hommat sujuvammin. Sähköinen palkanlaskenta on myös ympäristökysymys.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palkanlaskennasta!

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.